16 juni 2010

Stichting Nederlandse Draf- en Rensport weer zelfstandig

Door Gilyan Parker

De taak van Christiaan Mensink als bewindvoerder van de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport (NDR) zit er weer op.

De surséance van betaling die vorig jaar is verleend en waarvoor geen verlenging is aangevraagd, liep op 9 juni 2010 af, hetgeen betekent dat de Stichting NDR vanaf die datum zelfstandig verder gaat. Net als vóór de surséance kan de Stichting NDR dus weer zelf handelen en betalingen verrichten. Mede doordat de drafbaan Wolvega, die overigens na de zomer weer opengaat, is verkocht en de groep financiers terugbetaling van de resterende financiering nog enige tijd wil uitstellen, kan de Stichting NDR thans weer aan haar betalingsverplichtingen voldoen. Zelfstandig en met een gezonde financiële positie. Wanneer de reorganisatie van de Stichting NDR helemaal afgerond is, zal de draf- en rensport ook voor de toekomst voortgezet en verbeterd kunnen worden.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 februari 2023

Schuldeiser bij een turboliquidatie, wat nu?

Via een zogeheten turboliquidatie is een onderneming snel geliquideerd wanneer het niet (meer) over activa beschikt.

Lees meer

16 januari 2023

Informatie over het faillissement van CamptooNL – januari 2023

In het faillissement van CamptooNL B.V. (CamptooNL) heeft de curator de afgelopen periode veel vragen gekregen van gebruikers (huurders en verhuurders van campers) van het online platform.

Lees meer

9 november 2022

Faillissement Camptoo-Groep: Schade aan camper of caravan

De curator ontvangt veel vragen over schades aan caravans en campers. Bent u verhuurder en heeft uw huurder schade aan uw camper of caravan veroorzaakt? Of bent u huurder en heeft u schade aan de gehuurde camper of caravan veroorzaakt? Leest u dit bericht dan goed door.

Lees meer