17 februari 2011

VBM-businessclub te gast bij GMW Advocaten

Door Gilyan Parker

Op donderdag 17 februari werd de themabijeenkomst van de VBM-businessclub, hét platform voor multicultureel ondernemen, gehost door GMW Advocaten.

Raymond de Mooij, partner en vastgoedadvocaat van GMW en columnist van het AD, vertelde een 50-tal genodigden over het begin van GMW dat zich afspeelde op een zolderkamertje in de stad. Daarna droeg hij voor uit zijn boek ‘Vechten in Toga’ en gaf daarmee op humoristische wijze een kijkje achter de schermen van de advocatuur. Onder het genot van een hapje en een drankje werd daarna geanimeerd genetwerkt. Al met al een geslaagde avond.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

2 mei 2024

Verkrijgende verjaring, erfgrens en bezit te goeder trouw

Met regelmaat behandelen wij geschillen omtrent verkrijging van grond door verjaring.

Lees meer

28 maart 2024

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur is niet zelden een punt van discussie tussen buren: is de schutting tussen twee tuinen gemeenschappelijk eigendom? Zo ja, mag de ene buurman dan (mede) op kosten van de andere buurman onderhoud uitvoeren of de schutting zelfs geheel vervangen?

Lees meer

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer