17 februari 2011

VBM-businessclub te gast bij GMW Advocaten

Door Gilyan Parker

Op donderdag 17 februari werd de themabijeenkomst van de VBM-businessclub, hét platform voor multicultureel ondernemen, gehost door GMW Advocaten.

Raymond de Mooij, partner en vastgoedadvocaat van GMW en columnist van het AD, vertelde een 50-tal genodigden over het begin van GMW dat zich afspeelde op een zolderkamertje in de stad. Daarna droeg hij voor uit zijn boek ‘Vechten in Toga’ en gaf daarmee op humoristische wijze een kijkje achter de schermen van de advocatuur. Onder het genot van een hapje en een drankje werd daarna geanimeerd genetwerkt. Al met al een geslaagde avond.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer

20 april 2023

Didam-arrest: overeenkomsten nietig of vernietigbaar?

Binnen het bestuursrecht oordeelde de Afdeling al eerder dat overheidsorganen op grond van het beginsel van gelijke kansen c.q. gelijkheidsbeginsel in het geval van schaarste aan gegadigden mededingingsruimte moeten bieden.

Lees meer