11 maart 2015

VvE Beurs Haaglanden op 19 maart 2015

Door Gilyan Parker

Op donderdag 19 maart 2015 vindt in de Grote Kerk in Den Haag van 11.00 uur tot 19.00 uur de VvE Beurs Haaglanden plaats. GMW Advocaten is op deze beurs van de partij.

Marie Christine Veltkamp-Van Paassen en Christian Malipaard zullen in de ochtend en middag een juridische workshop over het appartementsrecht verzorgen. Deze workshop zal een interactief karakter hebben en aan de hand van praktijkgevallen zullen de huidige rechten en verplichtingen van VvE’s, beheerders en appartementseigenaren worden besproken. Ook de voorgenomen plannen van minister Blok van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zullen de revue passeren. GMW Advocaten zou u graag ontmoeten op de VvE Beurs Haaglanden. U bent van harte uitgenodigd om één van onze workshops bij te wonen. U kunt zich voor de beurs aanmelden via de website van de VvE Beurs Haaglanden, alwaar u een gratis toegangsbewijs kunt bestellen: www.vvebeurshaaglanden.nl.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer