7 september 2008

Arthur de Groot, spreker op congres financieel dienstverleners

Door Gilyan Parker

Op 29, 30 september en 1 oktober vindt in Mercure a/d Amstel in Amsterdam het congres ‘Procesoptimalisatie in de Financiële Dienstverlening’ plaats. Centraal staat hoe processen zich aanpassen aan een veranderende omgeving.

De eerste programmadag is gewijd aan de herwaardering van operational excellence en digitalisering, met onder meer sprekers van Interpolis, Aegon, Fortis, Univé en NIBC Investment Banking. De tweede programmadag gaat in op best practices in besturing en beheersing van processen met onder meer sprekers van Reaal, Atos Consulting, ING Investment Management en BPM. Arthur de Groot, één van onze advocaten, zal op 30 september spreken over de juridische kanten van het digitaal aanbieden van financiële producten. Hij gaat in op het bewijs (van bijvoorbeeld de digitale handtekening) en bewaren in een elektronische omgeving, de verplichtingen en de rechtsgeldigheid van het proces. Daarnaast komt Europese regelgeving aan de orde in een blik op de toekomst.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

9 augustus 2022

Boven de wet

Een dwangsom is het bedrag dat iemand moet betalen als hij niet tijdig voldoet aan een verplichting die hem door de rechter is opgelegd.

Lees meer

14 juli 2022

High standard

Funkrockformatie Red Hot Chili Peppers en skaband The Specials traden in juni op in Nederland. De bandleden strijken tijdens hun tours graag neer in Amsterdam, waar geestverruimende middelen op iedere straathoek verkrijgbaar zijn.

Lees meer

12 juli 2022

GMW advocaten geeft Haagse basisschoolleerlingen les

GMW advocaten en de gemeente Den Haag laten Haagse leerlingen in groep 8 kennis maken met het recht en de rechtsstaat.

Lees meer