4 juni 2014

Christian Malipaard rondt Grotius Onroerend Goedrecht succesvol af

Door Gilyan Parker

Na de succesvolle afronding van de Specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht van de Grotius Academie mag Christian Malipaard zich met recht specialist noemen op het gebied van onroerend goedrecht.

In de opleiding komen zeer uitgebreid aan de orde: koop, levering, huur, financiering en zekerheden en fiscaliteit. Christian heeft met het behalen van het Grotius-examen een wezenlijke verdieping van kennis van en inzicht in het onroerend goedrecht verworven.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer