25 november 2012

De kunst van echtscheidingsadvocaat Antoine de Werd

Door Gilyan Parker

In 'Bij ons in de Residentie' een interview met de kunstminnende echtscheidingsadvocaat Antoine de Werd, partner bij GMW Advocaten.

Hij vertelt over de rol die kunst in zijn leven speelt.

‘Om een zaak goed op te lossen, heb je energie nodig en ideeën. Met een schrale geest lukt dat niet. De geest moet wel worden gevoed. Een ander gaat fietsen, de duinen in. Ik ga hier zitten. Ik put daar inspiratie uit’.

Voor het hele artikel ‘In het rariteitenkabinet van mr. De Werd’, klik hier.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

17 juni 2024

De overspannen woningmarkt in familierecht

Dat er in Nederland sprake is van een overspannen woningmarkt is algemeen bekend. Dit gegeven heeft echter, zo bemerkte ik in een aantal uitspraken, ook zijn invloed doen gelden in het familierecht.

Lees meer

6 juni 2024

De voordelen van mediation bij echtscheiding

Echtscheiding kan een van de meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven zijn. Het is een proces dat niet alleen emotioneel belastend is, maar ook complex kan zijn wat betreft de juridische afwikkeling. In deze context kan mediation een waardevol alternatief bieden voor het inschakelen van een advocaat. In dit blog leest u enkele voordelen van mediation bij echtscheiding.

Lees meer

28 mei 2024

5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding

Als u het besluit heeft genomen om uit elkaar te gaan kan mediation een waardevolle wijze zijn om conflicten op te lossen en tot overeenstemming te komen in een emotioneel beladen situatie. Om een mediationtraject goed te laten verlopen, geven we u in onderstaand artikel 5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding.

Lees meer