7 juli 2015

Nieuw bij GMW: De Woningcorporatie Desk

Door Gilyan Parker

Woningcorporaties krijgen extra aandacht bij GMW Advocaten, omdat ze te maken hebben met vastgoedregelgeving op zeer veel verschillende gebieden. Om Woningcorporaties nog beter van dienst te zijn, heeft GMW Advocaten de Woningcorporatie Desk opgericht.

Daarin is alle juridische kennis en kunde waaraan woningcorporaties behoefte hebben, gebundeld.

GMW Advocaten heeft ruim 25 jaar ervaring met het bijstaan van woningcorporaties ‘in de wijk’ bij het aangaan en de beëindiging van huurovereenkomsten, overlastproblematiek, gebreken aan het gehuurde, medehuur, onderhuur, hennep, kraken, huurprijs- en serviceperikelen, et cetera. Eveneens behoort de bijstand bij renovatieprojecten tot de expertise van GMW Advocaten. Door onze Woningcorporatie Desk in te schakelen weet u zeker dat u de juiste weg bewandelt bij problemen of vraagstukken.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer