7 juli 2015

Nieuw bij GMW: De Woningcorporatie Desk

Door Gilyan Parker

Woningcorporaties krijgen extra aandacht bij GMW Advocaten, omdat ze te maken hebben met vastgoedregelgeving op zeer veel verschillende gebieden. Om Woningcorporaties nog beter van dienst te zijn, heeft GMW Advocaten de Woningcorporatie Desk opgericht.

Daarin is alle juridische kennis en kunde waaraan woningcorporaties behoefte hebben, gebundeld.

GMW Advocaten heeft ruim 25 jaar ervaring met het bijstaan van woningcorporaties ‘in de wijk’ bij het aangaan en de beëindiging van huurovereenkomsten, overlastproblematiek, gebreken aan het gehuurde, medehuur, onderhuur, hennep, kraken, huurprijs- en serviceperikelen, et cetera. Eveneens behoort de bijstand bij renovatieprojecten tot de expertise van GMW Advocaten. Door onze Woningcorporatie Desk in te schakelen weet u zeker dat u de juiste weg bewandelt bij problemen of vraagstukken.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer

8 februari 2024

De klachtplicht

Het komt regelmatig voor dat een zaak niet beantwoordt aan hetgeen is overeengekomen. Na de levering van een pand kan bijvoorbeeld sprake zijn van verborgen gebreken.

Lees meer

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer