23 januari 2014

Sieta Autar is volleerd Estate Planner

Door Gilyan Parker

Na de succesvol afronding van het Grotius-examen kan familierechtadvocate Sieta Autar-Matawlie zich nu met recht Estate Planner noemen.

De gerenommeerde Grotius opleiding belicht Estate planning vanuit nationaal, internationaal, civiel- en fiscaalrechtelijk perspectief.

Estate planning heeft betrekking op advisering die zich richt op de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en instandhouding van (familie)vermogens. Doel is over het algemeen om dit vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan erfgenamen. Dit traject is vaak ook interessant voor kleinere vermogens en mensen met een eigen woning.   Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Siet Autar-Matawlie zelf.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

2 april 2024

Het overbruggen van een grote haal- en brengafstand bij een omgangsregeling

Als ouders uit elkaar gaan, moeten er afspraken worden gemaakt over de omgangsregeling.

Lees meer

1 maart 2024

15 jaar ouderschapsplan

Deze maand bestaat het (verplichte) ouderschapsplan maar liefst 15 jaar. Na een echtscheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap heeft u er zeker één nodig als u samen minderjarige kinderen heeft. Een ouderschapsplan is ook verplicht wanneer u alleen een relatie heeft gehad en sprake is van gezamenlijk ouderlijk gezag.

Lees meer

25 januari 2024

Welke rechter mag beslissen over de kinderen?

In zaken met een internationaal karakter, moet worden vastgesteld welke rechter rechtsmacht heeft.

Lees meer