23 januari 2014

Sieta Autar is volleerd Estate Planner

Door Gilyan Parker

Na de succesvol afronding van het Grotius-examen kan familierechtadvocate Sieta Autar-Matawlie zich nu met recht Estate Planner noemen.

De gerenommeerde Grotius opleiding belicht Estate planning vanuit nationaal, internationaal, civiel- en fiscaalrechtelijk perspectief.

Estate planning heeft betrekking op advisering die zich richt op de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en instandhouding van (familie)vermogens. Doel is over het algemeen om dit vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk over te dragen aan erfgenamen. Dit traject is vaak ook interessant voor kleinere vermogens en mensen met een eigen woning.   Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Siet Autar-Matawlie zelf.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

24 augustus 2023

Alimentatie voor een jong-meerderjarig kind

Moet u ook alimentatie betalen als uw kind meerderjarig is? En zo ja, hoe hoog is die alimentatie? In deze blog wordt kort ingegaan op de alimentatieverplichtingen van de ouders van jongvolwassenen.

Lees meer

3 augustus 2023

Heeft een donor recht op omgang met het kind?

Vooropgesteld hebben niet slechts de juridische ouders van een kind recht op omgang met het kind.

Lees meer

25 juli 2023

Geslachts- en voornaamswijziging

Wat zijn de mogelijkheden tot geslachts- en voornaamswijziging en wanneer moet u daarvoor naar de rechtbank? In deze blog worden de mogelijkheden hiertoe kort besproken.

Lees meer