2 oktober 2016

VvE symposium: Nieuwe regels en meer geld voor een gezonde VvE

Door Gilyan Parker

Op 27 oktober 2016 organiseert GMW advocaten een symposium voor VvE bestuurders en –beheerders en grooteigenaren.

De VvE gezond de toekomst in

Op 27 oktober 2016 organiseert GMW advocaten een symposium voor VvE bestuurders en –beheerders en grooteigenaren. Advocaten Marie-Christine Veltkamp-van Paassen en Maurice van Kleef praten u bij. Het wetsvoorstel Verbetering functioneren verenigingen van eigenaars zal uitgebreid aan bod komen, alsmede de rol van bestuurders, beheerders en grooteigenaren. Naast een informatief deel is er ruimte voor het stellen van vragen en bij te praten met uw netwerkrelaties tijdens de borrel. Het symposium wordt gehouden bij GMW advocaten op de Scheveningseweg 52 te Den Haag en zal duren van 15.00 tot 19.00 uur. Wilt u nadere informatie ontvangen? Stuur dan een email aan c.jongebreur@gmw.nl

Aanmeldformulier  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

2 mei 2024

Verkrijgende verjaring, erfgrens en bezit te goeder trouw

Met regelmaat behandelen wij geschillen omtrent verkrijging van grond door verjaring.

Lees meer

28 maart 2024

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur is niet zelden een punt van discussie tussen buren: is de schutting tussen twee tuinen gemeenschappelijk eigendom? Zo ja, mag de ene buurman dan (mede) op kosten van de andere buurman onderhoud uitvoeren of de schutting zelfs geheel vervangen?

Lees meer

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer