2 oktober 2016

VvE symposium: Nieuwe regels en meer geld voor een gezonde VvE

Door Gilyan Parker

Op 27 oktober 2016 organiseert GMW advocaten een symposium voor VvE bestuurders en –beheerders en grooteigenaren.

De VvE gezond de toekomst in

Op 27 oktober 2016 organiseert GMW advocaten een symposium voor VvE bestuurders en –beheerders en grooteigenaren. Advocaten Marie-Christine Veltkamp-van Paassen en Maurice van Kleef praten u bij. Het wetsvoorstel Verbetering functioneren verenigingen van eigenaars zal uitgebreid aan bod komen, alsmede de rol van bestuurders, beheerders en grooteigenaren. Naast een informatief deel is er ruimte voor het stellen van vragen en bij te praten met uw netwerkrelaties tijdens de borrel. Het symposium wordt gehouden bij GMW advocaten op de Scheveningseweg 52 te Den Haag en zal duren van 15.00 tot 19.00 uur. Wilt u nadere informatie ontvangen? Stuur dan een email aan c.jongebreur@gmw.nl

Aanmeldformulier  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer