21 september 2009

Bewindvoerder Mensink komt met reddingsplan voor Duindigt en Wolvega

Door Gilyan Parker

Als de crediteurenvergadering op 1 oktober instemt met verlenging van de surcéance van betaling van de Stichting NDR met één jaar, is er volgens bewindvoerder Mensink voldoende tijd om uitvoering te geven aan het reddingsplan voor de draf- en rensport op de banen van Duindigt en Wolvega.

Er is dan ruimte om de grond van de renbanen Duindigt en Wolvega tegen een goede prijs en tegen goede voorwaarden te verkopen. Tegelijkertijd wil het bestuur van de Stichting NDR de publieke belangstelling voor de paardensport een impuls geven en extra inkomsten genereren door middel van het uitzenden van de paardenraces op de televisie. Onderhandelingen met een tv-producent zijn inmiddels in volle gang.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

21 september 2023

Wat is een STAK?

Het fenomeen certificering van aandelen zal bij de gemiddelde ondernemer veel vraagtekens opleveren. In deze blog leest u in vogelvlucht de basisprincipes en enkele voor- en nadelen van de Stichting Administratiekantoor (de ‘STAK’).

Lees meer

22 augustus 2023

Uitkoop van minderheids-aandeelhouders

De voordelen, eisen en knelpunten van de geforceerde uitkoop van de laatste 5%.

Lees meer

12 januari 2023

Particuliere of zakelijke borgtocht?

Een geldverstrekker zal bij het verstrekken van leningen nagenoeg altijd zekerheden verlangen. Daarbij kunt u niet alleen denken aan zakelijke zekerheden zoals pandrechten en hypotheekrechten, maar ook aan persoonlijke zekerheden.

Lees meer