21 september 2009

Bewindvoerder Mensink komt met reddingsplan voor Duindigt en Wolvega

Door Gilyan Parker

Als de crediteurenvergadering op 1 oktober instemt met verlenging van de surcéance van betaling van de Stichting NDR met één jaar, is er volgens bewindvoerder Mensink voldoende tijd om uitvoering te geven aan het reddingsplan voor de draf- en rensport op de banen van Duindigt en Wolvega.

Er is dan ruimte om de grond van de renbanen Duindigt en Wolvega tegen een goede prijs en tegen goede voorwaarden te verkopen. Tegelijkertijd wil het bestuur van de Stichting NDR de publieke belangstelling voor de paardensport een impuls geven en extra inkomsten genereren door middel van het uitzenden van de paardenraces op de televisie. Onderhandelingen met een tv-producent zijn inmiddels in volle gang.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

12 januari 2023

Particuliere of zakelijke borgtocht?

Een geldverstrekker zal bij het verstrekken van leningen nagenoeg altijd zekerheden verlangen. Daarbij kunt u niet alleen denken aan zakelijke zekerheden zoals pandrechten en hypotheekrechten, maar ook aan persoonlijke zekerheden.

Lees meer

6 december 2022

Wordt de baby-BV volwassen?

Een baby-BV is een belastingcontructie waarbij ouders een besloten vennootschap oprichten. Hier krijgen hun (minderjarige) kinderen – bij oprichting – aandelen van uitgereikt.

Lees meer

2 juni 2022

Schadevergoeding bij waardevermindering van aandelen

Waardevermindering van mijn aandelen: heb ik recht op schadevergoeding?

Lees meer