9 juni 2022

Faillissement Sales Power B.V.

Door Tatjana Maul

De Rechtbank Den Haag heeft op dinsdag 31 mei 2022 het faillissement uitgesproken van Sales Power B.V.. Mechteld van Veen-Oudenaarden is in dit faillissement als curator aangesteld. In dit artikel leggen wij u graag uit wat dit voor u betekent.

Bent u werknemer?

Zoals gebruikelijk bij een faillissement heeft de curator de arbeidsovereenkomsten met de werknemers opgezegd. Heeft u een brief van de curator gehad, dan zal het UWV binnenkort contact met u opnemen omtrent de afwikkeling van uw dienstverband. Dit gaat buiten de curator om. U hoeft de curator dan ook niet te benaderen. De buitendienstmedewerker van het UWV neemt contact met u op. Bent of was u in dienst bij Sales Power en heeft u geen bericht gekregen, dan verzoekt de curator u om via faillissementen@gmw.nl contact met haar op te nemen. Werknemers kunnen onder het loongarantiestelsel van het UWV vallen.

Mocht u nog een mobiele telefoon of laptop van Sales Power hebben, dan zal de curator contact met u opnemen om deze in te leveren.

Bent u schuldeiser?

Het kan zijn dat u nog geld tegoed heeft van Sales Power. Schuldeisers van Sales Power kunnen hun vorderingen bij de curator indienen. Dat kan per e-mail naar faillissementen@gmw.nl. De curator verzoekt u om in de e-mail duidelijk uw naw-gegevens te noteren, kenbaar te maken dat u een vordering heeft, hoe hoog de vordering is en stukken bij te voegen over de hoogte van de vordering, zoals een eindafrekening of openstaande factuur. Via het genoemde e-mailadres kunt u ook tips en onregelmatigheden met betrekking tot het faillissement melden.

Heeft u nog vragen over het faillissement van Discount Energie, klik dan hier.

Faillissementsverslagen

De curator zal regelmatig verslag doen van het faillissement. Deze verslagen kunt u raadplegen op insolventies.rechtspraak.nl.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het faillissement van Sales Power B.V. kunt u contact opnemen met de curator via 070-3615048 of faillissementen@gmw.nl.

Tatjana Maul

Gerelateerde blogs

23 februari 2023

Schuldeiser bij een turboliquidatie, wat nu?

Via een zogeheten turboliquidatie is een onderneming snel geliquideerd wanneer het niet (meer) over activa beschikt.

Lees meer

16 januari 2023

Informatie over het faillissement van CamptooNL – januari 2023

In het faillissement van CamptooNL B.V. (CamptooNL) heeft de curator de afgelopen periode veel vragen gekregen van gebruikers (huurders en verhuurders van campers) van het online platform.

Lees meer

9 november 2022

Faillissement Camptoo-Groep: Schade aan camper of caravan

De curator ontvangt veel vragen over schades aan caravans en campers. Bent u verhuurder en heeft uw huurder schade aan uw camper of caravan veroorzaakt? Of bent u huurder en heeft u schade aan de gehuurde camper of caravan veroorzaakt? Leest u dit bericht dan goed door.

Lees meer