18 december 2016

GMW advocaten adviseert Bpost bij overname

Door Gilyan Parker

De advocaten van de sectie Arbeid & Pensioen hebben Bpost geadviseerd bij de overname van logistiek dienstverlener DynaGroup.

De aankoop heeft als doel de pakketdivisie van Bpost te versterken met nieuwe en complementaire logistieke know how, en DynaGroup’s groei-platform nog sneller (internationaal) uit te bouwen. Het team van GMW advocaten adviseerde Bpost op het gebied van arbeidsrecht en pensioenrecht.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 mei 2024

Hulp nodig bij een arbeidsconflict?

Heeft u te maken met een (dreigend) arbeidsconflict? Schakel op tijd hulp in voor advies. In elke werkomgeving kan een arbeidsconflict ontstaan. Meestal kan zo’n conflict onderling opgelost worden, soms is dit helaas niet mogelijk.

Lees meer

21 mei 2024

Onderzoek bij ongewenst gedrag op de werkvloer

Fysieke aanvallen, (seksuele) intimidatie, verbaal geweld, maar ook ongepaste op­merkingen: het is ongewenst gedrag op de werkvloer.

Lees meer

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer