7 mei 2015

Informatiedag Familie- en Erfrecht

Door Gilyan Parker

Zit u met vragen over een echtscheiding of heeft u problemen met een erfenis? Op 16 juni a.s. organiseren wij een informatiedag voor familie- en erfrecht.

Op deze dag kunt u bij onze familie- en erfrecht specialisten terecht met al u vragen. Onze specialisten bieden u een vrijblijvend en kosteloos advies aan van een half uur. Wilt u meer informatie of alvast een afspraak maken? Neem dan contact op met Paulien Brauns-van Deursen via p.brauns@gmw.nl.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

20 februari 2024

Wat is een verklaring van erfrecht en wanneer moet ik deze laten opstellen?

Een verklaring van erfrecht kun je in de meeste gevallen vergelijken met een legitimatiebewijs. De notaris verklaart in die akte wie de erfgenamen of executeur zijn.

Lees meer

1 februari 2024

Waarom een digitale nalatenschap opstellen?

In een tijd waarin steeds meer zaken zich digitaal afspelen, is het belangrijk om na te denken over uw digitale nalatenschap. Hierin zet u op een rij wat u wilt dat er na uw overlijden gebeurt met uw digitale aanwezigheid. Als u niets doet, blijft u online doorleven.

Lees meer

24 oktober 2023

Vergoedingsrechten bij schenking en erfenis onder uitsluitingsclausule

Indien u tijdens het huwelijk een erfenis of schenking ontvangt, is het goed mogelijk dat de erflater of schenker een zogeheten uitsluitingsclausule heeft opgenomen in zijn of haar testament en aan de schenking heeft verbonden.

Lees meer