7 november 2011

Interview met ‘Haegsche Zakenvrouw’ Godelijn Boonman

Door Gilyan Parker

In de eerste editie van 'Bij ons in de Residentie' staat een openhartig interview met Godelijn Boonman, partner en arbeidsrechtspecialist van GMW Advocaten.

Zij vertelt over haar internationale achtergrond, haar carrière en haar toekomstplannen. Godelijn, een Haagse zakenvrouw die zich echter niet beperkt tot de grenzen van Den Haag.

Klik hier voor het volledige interview.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 mei 2024

Hulp nodig bij een arbeidsconflict?

Heeft u te maken met een (dreigend) arbeidsconflict? Schakel op tijd hulp in voor advies. In elke werkomgeving kan een arbeidsconflict ontstaan. Meestal kan zo’n conflict onderling opgelost worden, soms is dit helaas niet mogelijk.

Lees meer

21 mei 2024

Onderzoek bij ongewenst gedrag op de werkvloer

Fysieke aanvallen, (seksuele) intimidatie, verbaal geweld, maar ook ongepaste op­merkingen: het is ongewenst gedrag op de werkvloer.

Lees meer

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer