4 november 2011

Lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ bij GMW Advocaten

Door Gilyan Parker

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op arbeidsrechtelijk gebied?

Schrijf u dan in voor de lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’, die op donderdag 24 november 2011 wordt gegeven. Koen Vermeulen en Lis van Engelen zullen u bijpraten over het concurrentiebeding, social media in de arbeidsrelatie en de nieuwe vakantiedagenregeling. Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar lezing@gmw.nl t.a.v. Merel Ohr.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer

25 april 2024

Ik wil mijn werknemer ontslaan: waar moet ik op letten?

Ontslag van een werknemer is op grond van het Nederlandse arbeidsrecht niet zomaar toegestaan.

Lees meer

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer