24 september 2009

Lezing Actualiteiten Arbeidsrecht

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten geeft regelmatig in-house lezingen voor cliënten en relaties over juridische onderwerpen.

Voor dinsdag 13 en (vanwege de grote belangstelling) 27 oktober a.s. staat de lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ op de agenda. Arbeidsrechtspecialisten – Godelijn Boonman (partner), Minke Mooijweer en Femke Hut – zullen ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht; actuele kennis is immers een absolute ‘must’ in deze turbulente tijden. De lezingen zijn bedoeld voor ondernemers en HR-managers die geïnteresseerd zijn in praktische en creatieve toepassingen van het arbeidsrecht in hun organisatie. Ook u kunt zich voor de lezingen aanmelden door een mail te sturen naar m.ohrlezing@gmw.nl o.v.v. ‘lezing arbeidsrecht’. De ontvangst is vanaf 15.30 uur; de lezingen beginnen om 16.00 uur en duren tot 17.00 uur met aansluitend een borrel.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer