24 september 2009

Lezing Actualiteiten Arbeidsrecht

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten geeft regelmatig in-house lezingen voor cliënten en relaties over juridische onderwerpen.

Voor dinsdag 13 en (vanwege de grote belangstelling) 27 oktober a.s. staat de lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ op de agenda. Arbeidsrechtspecialisten – Godelijn Boonman (partner), Minke Mooijweer en Femke Hut – zullen ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht; actuele kennis is immers een absolute ‘must’ in deze turbulente tijden. De lezingen zijn bedoeld voor ondernemers en HR-managers die geïnteresseerd zijn in praktische en creatieve toepassingen van het arbeidsrecht in hun organisatie. Ook u kunt zich voor de lezingen aanmelden door een mail te sturen naar m.ohrlezing@gmw.nl o.v.v. ‘lezing arbeidsrecht’. De ontvangst is vanaf 15.30 uur; de lezingen beginnen om 16.00 uur en duren tot 17.00 uur met aansluitend een borrel.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

8 juli 2024

Oei-foei-doei-beleid

In personeelshandboeken kom ik regelmatig tegen dat een derde waarschuwing, automatisch leidt tot ontslag op staande voet. In terminologie van honkbal heet dit wel een three strikes you’re out beleid. Een werkgever uit Eindhoven noemde dit een oei-foei-doei-beleid.

Lees meer

1 juli 2024

Ernstig verwijtbaar handelen door werkgever wegens schending re-integratieverplichtingen

De werkgever kan de rechter verzoeken om de arbeidsovereenkomst te ontbinden op grond van een verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

26 juni 2024

Oprichting en erkenning ondernemingsraad afdwingen

Bijna één derde van de ondernemingen met meer dan 50 werknemers heeft geen ondernemingsraad (OR).

Lees meer