24 september 2009

Lezing Actualiteiten Arbeidsrecht

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten geeft regelmatig in-house lezingen voor cliënten en relaties over juridische onderwerpen.

Voor dinsdag 13 en (vanwege de grote belangstelling) 27 oktober a.s. staat de lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ op de agenda. Arbeidsrechtspecialisten – Godelijn Boonman (partner), Minke Mooijweer en Femke Hut – zullen ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht; actuele kennis is immers een absolute ‘must’ in deze turbulente tijden. De lezingen zijn bedoeld voor ondernemers en HR-managers die geïnteresseerd zijn in praktische en creatieve toepassingen van het arbeidsrecht in hun organisatie. Ook u kunt zich voor de lezingen aanmelden door een mail te sturen naar m.ohrlezing@gmw.nl o.v.v. ‘lezing arbeidsrecht’. De ontvangst is vanaf 15.30 uur; de lezingen beginnen om 16.00 uur en duren tot 17.00 uur met aansluitend een borrel.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

14 november 2023

Dienstverbanden beëindigen wegens reorganisatie

U heeft een eigen bedrijf en tot 50 medewerkers in dienst. Vanwege bedrijfseconomische redenen moet u helaas reorganiseren en afscheid nemen van een aantal medewerkers.

Lees meer

19 oktober 2023

Controverse over concurrentiebeding

Het concurrentiebeding is geen rustig bezit. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, zien wij in de praktijk veel conflicten en procedures over het concurrentiebeding.

Lees meer

12 oktober 2023

Loon opschorten of stopzetten?

In geval van arbeidsongeschiktheid heeft een werknemer 104 weken recht op loondoorbetaling. In die periode hebben de werkgever en werknemer re-integratieverplichtingen.

Lees meer