14 juni 2009

Mensink bewindvoerder Stichting Nederlandse Draf- en Rensport

Door Gilyan Parker

Christiaan Mensink is benoemd in de aan Stichting Nederlandse Draf- en Rensport voorlopig verleende surseance van betaling.

De Stichting NDR is “de KNVB” van de draf- en rensport. Een van de oorzaken van de surseance is een verminderde afdracht van weddenschapsgelden door de totalisator. Mensink probeert met het bestuur en zo mogelijk de Ministeries van Justitie, VWS en/of Landbouw tot een akkoord te komen over het redden van de Stichting. Er is een groot maatschappelijk belang mee gemoeid. Bij afhankelijke deelnemers, toeleveranciers en andere aanverwante ondernemingen gaat het om ongeveer 2000 arbeidsplaatsen.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

12 januari 2023

Particuliere of zakelijke borgtocht?

Een geldverstrekker zal bij het verstrekken van leningen nagenoeg altijd zekerheden verlangen. Daarbij kunt u niet alleen denken aan zakelijke zekerheden zoals pandrechten en hypotheekrechten, maar ook aan persoonlijke zekerheden.

Lees meer

6 december 2022

Wordt de baby-BV volwassen?

Een baby-BV is een belastingcontructie waarbij ouders een besloten vennootschap oprichten. Hier krijgen hun (minderjarige) kinderen – bij oprichting – aandelen van uitgereikt.

Lees meer

2 juni 2022

Schadevergoeding bij waardevermindering van aandelen

Waardevermindering van mijn aandelen: heb ik recht op schadevergoeding?

Lees meer