13 oktober 2008

OFF Guard bij GMW Advocaten

Door Gilyan Parker

Nu eens een leuke aanleiding om naar een advocaat te gaan. GMW Advocaten brengt u in samenwerking met de toonaangevende fotogalerie Wouter van Leeuwen uit Amsterdam in contact met vervlogen tijden.

Op 14 oktober en 28 oktober is de vernissage van de Amerikaanse paparazzi fotograaf Ron Galella. Een celebrity watcher die erin is geslaagd om zelf een ster te worden en van wie grandioze foto’s – allemaal te koop – getoond zullen worden. Afwerende handen naar de camera, boze of wegkijkende gezichten, negerende blikken of zelfs een handgemeen, worden in Galella’s foto’s afgewisseld met argeloosheid, complete verrassing, bewuste poses of juist volkomen ontspannen gedrag. Galerie Wouter van Leeuwen showt tientallen vintage zwartwit foto’s, klein en groot van beroemdheden als Jackie Onassis, Frank Sinatra, Marlon Brando, Dustin Hoffman, Madonna, Robert Redford, Sophia Loren, Jack Nicholson en nog veel meer opgejaagde vips.   Ron Galella, NYC, Limelight, Mick Jagger & Jerry Hall attend a party for Reid Rogers, September 19, 1984, 1984, Klik voor vergroting  Ron Galella, Klik voor vergroting  Ron Galella, Klik voor vergroting  Ron Galella, Klik voor vergroting        Graag ontvangen wij u op dinsdag 14 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur in ons pand aan de Scheveningseweg 52 in Den Haag (valet parking). Onder het genot van een drankje en een hapje zult u uw ogen uitkijken. Uiteraard kunt u een (zaken) relatie meenemen. Nieuwsgierig? U kunt zich aanmelden bij Merel Ohr, m.ohr@gmw.nl. Mocht u meer informatie over een foto willen, Wouter van Leeuwen is aanwezig.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

10 juli 2024

Betwisten van een factuur wegens toerekenbare tekortkoming

Eerder schreef ik een artikel over het innen van facturen. In dit artikel ga ik verder in op het betwisten van de facturen.

Lees meer

14 december 2023

Het incasseren van vorderingen

Hoewel de economie lijkt aan te trekken, blijkt uit de praktijk toch dat veel facturen onbetaald blijven. Mocht dat het geval zijn, dan wilt u natuurlijk snel stappen ondernemen om de vordering geïnd te krijgen.

Lees meer

21 september 2023

Wat is een STAK?

Het fenomeen certificering van aandelen zal bij de gemiddelde ondernemer veel vraagtekens opleveren. In deze blog leest u in vogelvlucht de basisprincipes en enkele voor- en nadelen van de Stichting Administratiekantoor (de ‘STAK’).

Lees meer