15 maart 2011

Ondernemersprijs voor Godelijn Boonman!

Door Gilyan Parker

Tijdens de viering van de 100ste verjaardag van de internationale vrouwendag kreeg Godelijn Boonman, partner en arbeidsrechtspecialist bij GMW Advocaten, de ‘entrepreneurial award’ uitgereikt.

Zij kreeg de prijs uit handen van Suzy Ogé, oprichtster en directrice van het WBII (Women’s Business Initiative International). Godelijn, benoemd als ‘role model’ voor zakenvrouwen, werd eveneens geprezen voor haar ambitie en inzet ten behoeve van de internationale gemeenschap.

Klik hier voor een verslag.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

13 juni 2024

Respecteren van medezeggenschapsrechten

Ondernemingsraden procederen niet veel tegen de eigen bestuurder. In constructief gesprek proberen ondernemingsraad (OR) en de bestuurder, ondernemer, geschillen vaak op te lossen. Dat heeft vaak ook de voorkeur. Gaat dat echt niet meer, dan zijn er voor de OR meerdere rechtsingangen.

Lees meer

10 juni 2024

Thuiswerken voorlopig geen recht

De coronacrisis veranderde hoe organisa­ties over thuiswerken denken. Het leidde zelfs tot een wetsvoorstel; de Wet werken waar je wilt beoogde het voor werknemers en werkgevers makkelijker te maken om tot afspraken te komen over hybride werken.

Lees meer

4 juni 2024

Vakantiedagen tijdens ziekte: afboeken van saldo of niet?

Een zieke werknemer bouwt op een normale wijze vakantie op. Maar moet een zieke werknemer ook altijd dagen opnemen als hij of zij op vakantie gaat?

Lees meer