15 maart 2011

Ondernemersprijs voor Godelijn Boonman!

Door Gilyan Parker

Tijdens de viering van de 100ste verjaardag van de internationale vrouwendag kreeg Godelijn Boonman, partner en arbeidsrechtspecialist bij GMW Advocaten, de ‘entrepreneurial award’ uitgereikt.

Zij kreeg de prijs uit handen van Suzy Ogé, oprichtster en directrice van het WBII (Women’s Business Initiative International). Godelijn, benoemd als ‘role model’ voor zakenvrouwen, werd eveneens geprezen voor haar ambitie en inzet ten behoeve van de internationale gemeenschap.

Klik hier voor een verslag.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer