12 april 2016

René Willemsen spreekt op eerste Vlaams-Nederlandse Handelsdag

Door Gilyan Parker

Op vrijdag 15 april 2015 vindt de eerste Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Mechelen (B) plaats. Deze dag is een initiatief van Flanders Investment & Trade, de Kamer van Koophandel in Nederland, Voka Mechelen, Enterprise Europe Network en de Nederlandse ambassade in Brussel.

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag beoogt kennisoverdracht door middel van presentaties over diverse aspecten met betrekking tot het zakendoen in Vlaanderen en Nederland. Er is daarnaast een netwerkplein waarop vele kennis- en dienstenleveranciers zich zullen presenteren. Verder is er gedurende het event een B2B-matchmaking op basis van één-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers.

René Willemsen zal tijdens deze Handelsdag één van de sprekers zijn. De workshop die hij verzorgt is genaamd “Hoe de Nederlandse markt benaderen?”. In dat kader zal hij de positie van de distributeur en de agent in Nederland nader belichten.

Het volledige programma vindt u op de website van de Flanders Investment & Trade en van de Nederlandse Kamer van Koophandel.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

14 december 2023

Het incasseren van vorderingen

Hoewel de economie lijkt aan te trekken, blijkt uit de praktijk toch dat veel facturen onbetaald blijven. Mocht dat het geval zijn, dan wilt u natuurlijk snel stappen ondernemen om de vordering geïnd te krijgen.

Lees meer

21 september 2023

Wat is een STAK?

Het fenomeen certificering van aandelen zal bij de gemiddelde ondernemer veel vraagtekens opleveren. In deze blog leest u in vogelvlucht de basisprincipes en enkele voor- en nadelen van de Stichting Administratiekantoor (de ‘STAK’).

Lees meer

22 augustus 2023

Uitkoop van minderheids-aandeelhouders

De voordelen, eisen en knelpunten van de geforceerde uitkoop van de laatste 5%.

Lees meer