21 mei 2015

Seminar Wet werk en zekerheid in Nieuwspoort

Door Gilyan Parker

Op de locatie waar minister Asscher op 29 november 2013 de Wet werk en zekerheid (Wwz) aankondigde – Nieuwspoort in Den Haag – kunt u op 11 juni a.s. deelnemen aan het seminar over de Wwz door de arbeidsrechtspecialisten van GMW Advocaten.

Tijdens dit seminar komen de veranderingen voor uw praktijk aan de orde, waaronder:

  • Disfunctioneringsontslag
  • Beëindigingsovereenkomst nieuwe stijl
  • Pensioenontslag
  • Scholingskosten en transitievergoeding
  • Mogelijkheden ketenregeling
  • Zieke werknemer onder de Wwz

GMW Advocaten nodigt u – HR-professionals en ondernemers – van harte uit voor dit kosteloze seminar. Schrijf u voor 31 mei a.s. in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

26 september 2023

Pensioenontslag

In Nederland komt aan de werknemer een grote mate van ontslagbescherming toe. Een uitzondering op de ontslagbescherming geldt voor de werknemer die de pensioenleeftijd bereikt heeft.

Lees meer

10 augustus 2023

Ontslag met een fiks prijskaartje

In de wet staan verschillende ontslaggronden opgesomd. Een werkgever kan de arbeidsovereenkomst opzeggen als één van deze gronden, of een combinatie ervan, aanwezig is. Bovendien moet duidelijk zijn dat de werknemer niet kan worden herplaatst binnen de organisatie. Eén van de ontslaggronden uit de wet is de verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

20 juli 2023

Ontslag op staande voet: de ontslagbrief

Kort voor de zomervakantie heeft de Hoge Raad twee uitspraken gedaan over ontslag op staande voet. Het gaat om de mededelingseis van de dringende reden in de ontslagbrief en over het vorderen van een vergoeding van de op staande voet ontslagen werknemer.

Lees meer