31 maart 2015

World Intellectual Property Day (26 april 2015)

Door Gilyan Parker

Ieder jaar op 26 april vieren we wereldwijd de ‘World Intellectual Property Day’. Deze dag is bedoeld om de rol en het belang van Intellectueel Eigendom voor het bevorderen van creativiteit en innovatie te benadrukken.

GMW Advocaten viert deze dag graag mee en biedt u in dit kader van 20 april t/m 23 april 2015 tussen 9.00 uur en 17.00 uur een kosteloos en vrijblijvend IE-adviesgesprek van 45 minuten. GMW Advocaten zal tijdens dit adviesgesprek al uw vragen over o.m. auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamgeschillen, onrechtmatige publicaties, mediarecht en portretrecht in een informeel gesprek beantwoorden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de sectie Onderneming- en Insolventie, 070-3615048, of een e-mail sturen naar p.visser@gmw.nl. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons op kantoor langs te komen, kunt u vanzelfsprekend ook een telefonische afspraak of bespreking via Skype inplannen. Voor meer informatie over de ‘World Intellectual Property Day 2015’, kunt u kijken op de website: http://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday/.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

21 september 2023

Wat is een STAK?

Het fenomeen certificering van aandelen zal bij de gemiddelde ondernemer veel vraagtekens opleveren. In deze blog leest u in vogelvlucht de basisprincipes en enkele voor- en nadelen van de Stichting Administratiekantoor (de ‘STAK’).

Lees meer

22 augustus 2023

Uitkoop van minderheids-aandeelhouders

De voordelen, eisen en knelpunten van de geforceerde uitkoop van de laatste 5%.

Lees meer

12 januari 2023

Particuliere of zakelijke borgtocht?

Een geldverstrekker zal bij het verstrekken van leningen nagenoeg altijd zekerheden verlangen. Daarbij kunt u niet alleen denken aan zakelijke zekerheden zoals pandrechten en hypotheekrechten, maar ook aan persoonlijke zekerheden.

Lees meer