31 maart 2015

World Intellectual Property Day (26 april 2015)

Door Gilyan Parker

Ieder jaar op 26 april vieren we wereldwijd de ‘World Intellectual Property Day’. Deze dag is bedoeld om de rol en het belang van Intellectueel Eigendom voor het bevorderen van creativiteit en innovatie te benadrukken.

GMW Advocaten viert deze dag graag mee en biedt u in dit kader van 20 april t/m 23 april 2015 tussen 9.00 uur en 17.00 uur een kosteloos en vrijblijvend IE-adviesgesprek van 45 minuten. GMW Advocaten zal tijdens dit adviesgesprek al uw vragen over o.m. auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamgeschillen, onrechtmatige publicaties, mediarecht en portretrecht in een informeel gesprek beantwoorden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de sectie Onderneming- en Insolventie, 070-3615048, of een e-mail sturen naar p.visser@gmw.nl. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons op kantoor langs te komen, kunt u vanzelfsprekend ook een telefonische afspraak of bespreking via Skype inplannen. Voor meer informatie over de ‘World Intellectual Property Day 2015’, kunt u kijken op de website: http://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday/.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

10 juli 2024

Betwisten van een factuur wegens toerekenbare tekortkoming

Eerder schreef ik een artikel over het innen van facturen. In dit artikel ga ik verder in op het betwisten van de facturen.

Lees meer

14 december 2023

Het incasseren van vorderingen

Hoewel de economie lijkt aan te trekken, blijkt uit de praktijk toch dat veel facturen onbetaald blijven. Mocht dat het geval zijn, dan wilt u natuurlijk snel stappen ondernemen om de vordering geïnd te krijgen.

Lees meer

21 september 2023

Wat is een STAK?

Het fenomeen certificering van aandelen zal bij de gemiddelde ondernemer veel vraagtekens opleveren. In deze blog leest u in vogelvlucht de basisprincipes en enkele voor- en nadelen van de Stichting Administratiekantoor (de ‘STAK’).

Lees meer