14 november 2012

GMW Advocaten geeft lezing huurrecht bij Vestia

Door Gilyan Parker

Donderdag 15 november a.s. geven Raymond de Mooij, Marie-Christine Veltkamp-van Paassen en Christian Malipaard, allen vastgoedadvocaten bij GMW Advocaten, hun jaarlijkse lezing voor woonconsulenten van Vestia.

In de lezing zullen verschillende aspecten van het huurrecht van woonruimte belicht worden.

GMW Advocaten geeft met regelmaat lezingen voor cliënten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden actuele aspecten van een bepaald rechtsgebied behandeld. Voor cliënten werkt dit verhelderend en dat komt de samenwerking tussen advocaat en cliënt ten goede.

Op dinsdag 20 november a.s. zullen Koen Vermeulen en Lis van Engelen, beiden arbeidsrechtspecialisten, hun cliënten wijzen op de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en op dinsdag 27 november zal de Legal Expat Desk (LED) een workshop geven over familierechtelijke en arbeidsrechtelijke aspecten die specifiek relevant zijn voor expats.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

13 februari 2024

Wat kan een verhuurder doen tegen bestuursdwang?

Onlangs zijn er zes belangrijke uitspraken gepubliceerd door de Afdeling Rechtspraak van de Raad van State, waarin duidelijk wordt gemaakt wanneer bestuursdwang tegen een verhuurder mogelijk is.

Lees meer

4 januari 2024

Opschorting huurgenot door verhuurder naar aanleiding van betalingsachterstand?

Kort voor de feestdagen is een tweetal interessante conclusies van advocaat-generaal Valk gepubliceerd.

Lees meer

28 november 2023

Huurprijsherziening bedrijfsruimte

Een van de belangrijkste onderdelen van een huurovereenkomst is de huurprijs. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huurprijs niet meer marktconform is.

Lees meer