11 september 2010

Kosteloos advies op dag van de scheiding

Door Gilyan Parker

Op de eerste Dag van de Scheiding - een initiatief van de vFAS (de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) - kunt u op 15 september a.s. voor een kosteloos advies van 30 minuten tot 20.00 uur bij GMW Advocaten terecht.

Antoine de Werd en Susan Meijler, beiden advocaat en vFAS-mediator, en een andere scheidingsadvocaat van GMW Advocaten, zullen uw vragen in verband met echtscheiding in dit gratis en vrijblijvende gesprek beantwoorden. Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Antoine de Werd (adewerd@gmw.nl of 070 3615048) of Bianca Beekhuizen (b.beekhuizen@gmw.nl of 070 3114064)

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2024

De voordelen van mediation bij echtscheiding

Echtscheiding kan een van de meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven zijn. Het is een proces dat niet alleen emotioneel belastend is, maar ook complex kan zijn wat betreft de juridische afwikkeling. In deze context kan mediation een waardevol alternatief bieden voor het inschakelen van een advocaat. In dit blog leest u enkele voordelen van mediation bij echtscheiding.

Lees meer

28 mei 2024

5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding

Als u het besluit heeft genomen om uit elkaar te gaan kan mediation een waardevolle wijze zijn om conflicten op te lossen en tot overeenstemming te komen in een emotioneel beladen situatie. Om een mediationtraject goed te laten verlopen, geven we u in onderstaand artikel 5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding.

Lees meer

2 april 2024

Het overbruggen van een grote haal- en brengafstand bij een omgangsregeling

Als ouders uit elkaar gaan, moeten er afspraken worden gemaakt over de omgangsregeling.

Lees meer