23 september 2013

Godelijn Boonman bestuurslid ACCESS

Door Gilyan Parker

Het bestuur van ACCESS heeft GMW-partner Godelijn Boonman verwelkomd als nieuw bestuurslid, en verheugt zich op haar enthousiasme en haar ervaring in de ondersteuning van de expatgemeenschap.

Godelijn is zelf opgegroeid in het buitenland en kan zich goed met expats identificeren.

Al meer dan 20 jaar richt Godelijn zich volledig op arbeidsrecht, waarbij internationaal arbeidsrecht in haar praktijk een steeds grotere rol is gaan spelen. Godelijn adviseert en procedeert voor zowel nationale als internationale bedrijven, organisaties en ambassades.
ACCESS, opgericht in 1986, is een unieke non-profit organisatie die de behoeften en de belangen van de internationale gemeenschap in Nederland dient. GMW Advocaten werkt al langer samen met ACCESS voor The Legal Expat Desk. ACCESS werkt met toegewijde vrijwilligers die een schat aan culturele verscheidenheid en taalkundige vaardigheid vertegenwoordigen. Zij bieden expats onder meer:

  • Informatie, raad en daad bij het regelen, leven en werken in Nederland.
  • Bevorderding van contacten en welzijn van expats, en begrip voor de internationale gemeenschap.
  • Een bijdrage aan de ontwikkeling van de internationale gemeenschap door  training en opleiding.
  • Een brug tussen lokale en internationale gemeenschappen.

Het bestuur van ACCESS bestaat verder uit Dr. Gary Hays (voorzitter), M. Kiri Kikis (vice-voorzitter); Imanda Wapenaar (secretaris); Jessie Rodell, Willemijn van Oppen, Koosje Ploegmakers (als leden); M. Leon Merkun en Marleen Zuijderhout (als adviseurs). Hun profiel kun je hier vinden.

Voor meer informatie: communications@access-nl.org of 070 345 1700.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer