23 september 2013

Godelijn Boonman bestuurslid ACCESS

Door Gilyan Parker

Het bestuur van ACCESS heeft GMW-partner Godelijn Boonman verwelkomd als nieuw bestuurslid, en verheugt zich op haar enthousiasme en haar ervaring in de ondersteuning van de expatgemeenschap.

Godelijn is zelf opgegroeid in het buitenland en kan zich goed met expats identificeren.

Al meer dan 20 jaar richt Godelijn zich volledig op arbeidsrecht, waarbij internationaal arbeidsrecht in haar praktijk een steeds grotere rol is gaan spelen. Godelijn adviseert en procedeert voor zowel nationale als internationale bedrijven, organisaties en ambassades.
ACCESS, opgericht in 1986, is een unieke non-profit organisatie die de behoeften en de belangen van de internationale gemeenschap in Nederland dient. GMW Advocaten werkt al langer samen met ACCESS voor The Legal Expat Desk. ACCESS werkt met toegewijde vrijwilligers die een schat aan culturele verscheidenheid en taalkundige vaardigheid vertegenwoordigen. Zij bieden expats onder meer:

  • Informatie, raad en daad bij het regelen, leven en werken in Nederland.
  • Bevorderding van contacten en welzijn van expats, en begrip voor de internationale gemeenschap.
  • Een bijdrage aan de ontwikkeling van de internationale gemeenschap door  training en opleiding.
  • Een brug tussen lokale en internationale gemeenschappen.

Het bestuur van ACCESS bestaat verder uit Dr. Gary Hays (voorzitter), M. Kiri Kikis (vice-voorzitter); Imanda Wapenaar (secretaris); Jessie Rodell, Willemijn van Oppen, Koosje Ploegmakers (als leden); M. Leon Merkun en Marleen Zuijderhout (als adviseurs). Hun profiel kun je hier vinden.

Voor meer informatie: communications@access-nl.org of 070 345 1700.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

27 februari 2024

Moet ik mijn medewerkers doorbetalen tijdens een sabbatical?

Heeft één van uw werknemers een sabbatical aangevraagd en wilt u weten wat uw verplichtingen zijn als werkgever? In deze blog leg ik u uit waar u rekening mee dient te houden.

Lees meer

23 februari 2024

Als ondernemingsraad aan de slag met de Wtp

In dit artikel vertellen we u meer over de Wtp en de belangrijke rol van de ondernemingsraad (OR) bij wijziging van de pensioenregeling.

Lees meer

15 februari 2024

Gratis vakantie tijdens ziekte?

Ziekte en vakantie: een onderwerp waar menig werkgever wel eens mee te maken krijgt. Hoe werkt het als een werknemer ziek wordt vóór of tijdens zijn vakantie en hoe zit het dan met afboeken van vakantiedagen?

Lees meer