18 november 2012

Lezing Arbeidsrecht bij GMW Advocaten

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten geeft regelmatig in-house lezingen voor cliënten en relaties over juridische onderwerpen.

Voor dinsdag 20 november a.s. staat de lezing ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ op de agenda.

Arbeidsrechtspecialisten Koen Vermeulen en Lis van Engelen zullen ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht, waarbij de focus ligt op ‘ontslag op staande voet’ en ‘eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden’. Godelijn Boonman, partner bij GMW Advocaten, neemt de inleiding voor haar rekening. De lezingen zijn bedoeld voor ondernemers en HR-managers die geïnteresseerd zijn in praktische en creatieve toepassingen van het arbeidsrecht in hun organisatie.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer