2 november 2008

Lezing bij GMW Advocaten: “Dossieropbouw: het levert wat op!”

Door Gilyan Parker

Één van uw werknemers disfunctioneert en belast daarmee collega’s en het management…wat nu?

Het aanpakken van onvoldoende functioneren of ongewenst gedrag van een werknemer begint bij een gedegen dossieropbouw. Alleen met een goed dossier kunt u met vertrouwen een werknemer op functioneren of gedrag aanspreken. En kunnen (ontslag)kosten worden bespaard. Dossieropbouw is essentieel binnen een professionele organisatie. GMW Advocaten nodigt u uit voor een lezing waarin u wegwijs wordt gemaakt op het terrein van dossiervorming. Het proces van dossieropbouw wordt besproken, waarbij aandacht zal worden besteed aan de inhoud van de arbeidsovereenkomst en de mogelijkheid tot wijziging daarvan. Daarnaast zullen richtlijnen worden gegeven voor de aanpak van onvoldoende functioneren. Tot slot zal de uiterste maatregel van ontslag aan de orde komen. De lezing wordt gegeven door Godelijn Boonman en Koen Vermeulen, respectievelijk partner en senior advocaat bij GMW Advocaten en beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht. U krijgt ruim de gelegenheid om met de advocaten van de sectie arbeidsrecht van gedachten te wisselen. Uiteraard kunt u een zakelijke relatie meenemen. Voor wie: HR-directeuren/-managers en P&O Adviseurs Datum: Dinsdag 25 november 2008 Tijd: Ontvangst vanaf 16.30 uur; lezing 17.00–18.00 uur met aansluitend een borrel Locatie: GMW Advocaten, Scheveningseweg 52 te Den Haag U kunt zich aanmelden dooreen e-mail te sturen naar Merel Ohr, m.ohr@gmw.nl. De eerste 40 aanmeldingen worden gehonoreerd.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer