2 november 2008

Lezing bij GMW Advocaten: “Dossieropbouw: het levert wat op!”

Door Gilyan Parker

Één van uw werknemers disfunctioneert en belast daarmee collega’s en het management…wat nu?

Het aanpakken van onvoldoende functioneren of ongewenst gedrag van een werknemer begint bij een gedegen dossieropbouw. Alleen met een goed dossier kunt u met vertrouwen een werknemer op functioneren of gedrag aanspreken. En kunnen (ontslag)kosten worden bespaard. Dossieropbouw is essentieel binnen een professionele organisatie. GMW Advocaten nodigt u uit voor een lezing waarin u wegwijs wordt gemaakt op het terrein van dossiervorming. Het proces van dossieropbouw wordt besproken, waarbij aandacht zal worden besteed aan de inhoud van de arbeidsovereenkomst en de mogelijkheid tot wijziging daarvan. Daarnaast zullen richtlijnen worden gegeven voor de aanpak van onvoldoende functioneren. Tot slot zal de uiterste maatregel van ontslag aan de orde komen. De lezing wordt gegeven door Godelijn Boonman en Koen Vermeulen, respectievelijk partner en senior advocaat bij GMW Advocaten en beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht. U krijgt ruim de gelegenheid om met de advocaten van de sectie arbeidsrecht van gedachten te wisselen. Uiteraard kunt u een zakelijke relatie meenemen. Voor wie: HR-directeuren/-managers en P&O Adviseurs Datum: Dinsdag 25 november 2008 Tijd: Ontvangst vanaf 16.30 uur; lezing 17.00–18.00 uur met aansluitend een borrel Locatie: GMW Advocaten, Scheveningseweg 52 te Den Haag U kunt zich aanmelden dooreen e-mail te sturen naar Merel Ohr, m.ohr@gmw.nl. De eerste 40 aanmeldingen worden gehonoreerd.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

8 juli 2024

Oei-foei-doei-beleid

In personeelshandboeken kom ik regelmatig tegen dat een derde waarschuwing, automatisch leidt tot ontslag op staande voet. In terminologie van honkbal heet dit wel een three strikes you’re out beleid. Een werkgever uit Eindhoven noemde dit een oei-foei-doei-beleid.

Lees meer

1 juli 2024

Ernstig verwijtbaar handelen door werkgever wegens schending re-integratieverplichtingen

De werkgever kan de rechter verzoeken om de arbeidsovereenkomst te ontbinden op grond van een verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

26 juni 2024

Oprichting en erkenning ondernemingsraad afdwingen

Bijna één derde van de ondernemingen met meer dan 50 werknemers heeft geen ondernemingsraad (OR).

Lees meer