1 oktober 2014

Webinar ‘Ontslag op staande voet’

Door Gilyan Parker

Snel even bijgepraat worden over ontslag op staande voet? Koen Vermeulen geeft op 9 oktober 2014 een webinar bij Law at Web.

Tijdens deze cursus komen de do’s and don’ts van ontslag op staande voet aan de orde. Koen Vermeulen bespreekt o.a. de wettelijke vereisten voor een rechtsgeldig ontslag op staande voet, staat stil bij de eis aan de werkgever om onverwijld te handelen en zal een overzicht geven van de dringende redenen en vuistregels daarbij. Ook de rol van persoonlijke omstandigheden van de werknemer bij een ontslag op staande voet komt aan de orde, evenals de procedurele kant (hoor en wederhoor) en procedurele complicaties. Tot slot gaat Koen in op de rol van ontslag op staande voet in het aankomende ontslagrecht. Het webinar start om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Ga naar de website van Law at Web.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

27 februari 2024

Moet ik mijn medewerkers doorbetalen tijdens een sabbatical?

Heeft één van uw werknemers een sabbatical aangevraagd en wilt u weten wat uw verplichtingen zijn als werkgever? In deze blog leg ik u uit waar u rekening mee dient te houden.

Lees meer

23 februari 2024

Als ondernemingsraad aan de slag met de Wtp

In dit artikel vertellen we u meer over de Wtp en de belangrijke rol van de ondernemingsraad (OR) bij wijziging van de pensioenregeling.

Lees meer

15 februari 2024

Gratis vakantie tijdens ziekte?

Ziekte en vakantie: een onderwerp waar menig werkgever wel eens mee te maken krijgt. Hoe werkt het als een werknemer ziek wordt vóór of tijdens zijn vakantie en hoe zit het dan met afboeken van vakantiedagen?

Lees meer