Maurice van Kleef

Maurice van Kleef

Maurice van Kleef is met name actief binnen de sectie Vastgoed en Overheid, meer in het bijzonder op het gebied van huurrecht, koop/verkoop van vastgoed en appartementsrecht. Ook is Maurice werkzaam in het bestuursrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Voordat Maurice advocaat werd was hij werkzaam als ondernemer. Na het afronden van zijn studie rechten is hij werkzaam gebleven binnen zijn eigen bedrijf; Zapp studenten chauffeursdiensten. Na acht jaar werkervaring heeft Maurice zijn bedrijf in 2011 verkocht. Hij heeft gedurende zijn ondernemerschap nauw contact gehad met veel verschillende soorten bedrijven en kan zich daardoor uitstekend verplaatsen in de gedachtegang van de ondernemer. Maurice treedt op voor particuliere beleggers, woningbouwcorporaties, leegstandbeheerders en vereniging van eigenaars en is regelmatig in de rechtszaal te vinden. Hij focust zich echter niet alleen op de juridische kant van een zaak, maar ook op een praktische oplossing. Maurice heeft een klantgerichte aanpak en zet zich op doortastende wijze in om het maximale resultaat voor zijn cliënten te behalen. Zowel bij onderhandelingen als in gerechtelijke procedures staat hij zijn cliënten op succesvolle wijze bij.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Maurice van Kleef heeft de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Vastgoedrecht
Huurrecht
Koop en verkoop van onroerend goed
VvE-recht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten
Zelfstandig ondernemer

Opleiding
Nederlands recht, afstudeerrichting Civiel Recht, Universiteit Leiden

Lidmaatschappen
Commerciële club Den Haag
Vereniging Jonge Onroerendgoed Juristen
Junior Commercieel Onroerendgoed Groep Den Haag

Talen
Nederlands, Engels

Alle artikelen van Maurice van Kleef