Glenn Kerver

Glenn Kerver

Glenn is werkzaam als advocaat binnen de secties Vastgoed & Huur en Schade & Aansprakelijkheid. Glenn staat bekend om zijn doortastende aanpak; hij komt snel tot de kern van de zaak. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn persoonlijke benadering.

Glenn wordt vaak ingeschakeld voor geschillen tussen verhuurders en huurders. Hij staat verder verkopers en kopers bij in vastgoedtransacties en conflicten daarover. Ook behandelt Glenn veel letselschade zaken. Hij houdt zich met name bezig met het vaststellen van de aansprakelijkheid en het opmaken van de schadestaat.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Glenn Kerver heeft het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Vastgoedrecht
Aansprakelijkheidsrecht

Opleiding
Master of Laws in Civiel Recht, Universiteit Leiden
Bachelor of Laws in Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Lidmaatschappen
Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP)
Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ)
Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)

Talen
Nederlands, Engels

Dankwoorden van cliënten

“De no-nonsense aanpak, met oog voor detail en geduld van Glenn Kerver in een gecompliceerde gemeentelijke kwestie waarbij alles leek te zijn verloren, heeft geleid tot een vlot en positief resultaat waar ik bijzonder tevreden over ben en ik hem bij deze nogmaals dank voor de fijne samenwerking en de uitgebreide nazorg!”

Alle artikelen van Glenn Kerver