Janine van den Bemt

Janine van den Bemt

Janine is actief in de ondernemings- en insolventierechtpraktijk. Zij onderhandelt scherp en heeft een bijzondere affiniteit met financiering en zekerheden. U kunt Janine inschakelen voor advisering en procedures met betrekking tot onder andere (bestuurders)aansprakelijkheid, paulianeuze handelingen, commerciële contracten en het vestigen en uitwinnen van zekerheden ten behoeve van een financiering. Ook kan zij de incasso van vorderingen verzorgen.

Janine werkt in faillissementen nauw samen met de curatoren van GMW advocaten. Zij wordt ook zelf door de Rechtbank Den Haag aangesteld tot curator in faillissementen.

Janine staat bekend om haar persoonlijke en betrokken benadering. Cliënten typeren Janine als toegankelijk, energiek, duidelijk en direct.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Janine van den Bemt heeft het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Insolventierecht
Ondernemingsrecht

Opleidingen
Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam
Master Commerciële Rechtspraktijk, Universiteit van Amsterdam

Lidmaatschappen
Vereniging Jonge insolventierecht Advocaten (JIRA)
Actief lid bij de vereniging De Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederland (Jonge Balie)

Talen
Nederlands
Engels

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Alle artikelen van Janine van den Bemt