Dylan BertschDylan is een gedreven advocaat en werkzaam in het familierecht en het erfrecht. Hij gaat zorgvuldig en resultaatgericht te werk.

Voor zijn cliënten procedeert, adviseert en bemiddelt Dylan. Hij houdt zich bezig met complexe echtscheidingen, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, het verdelen van de gemeenschap van goederen en voornaamswijzigingen. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist in alimentatiezaken, ook buiten de echtscheidingsprocedure om. Dylan heeft daarnaast altijd oog voor het belang van het kind.

De erfrechtpraktijk van Dylan is divers. Hierbij komen onderwerpen als het vaststellen van de legitieme portie, het vruchtgebruik, de bevoegdheden en het ontslag van de executeur en de benoeming van een vereffenaar aan de orde. Hij wordt hierbij niet alleen ingeschakeld door particulieren, maar ook door professionele partijen.

Dylan geeft daarnaast lezingen bij grote organisaties en publiceert in vaktijdschriften. Vanwege zijn interesse in het voetbal blogt Dylan regelmatig over juridische ontwikkelingen binnen de voetbalwereld.

Bekijk CV