Dylan Bertsch

Dylan Bertsch

Dylan Bertsch is gespecialiseerd in het familierecht en is een betrokken en gedreven advocaat. Hij gaat zorgvuldig en resultaatgericht te werk. Dat doet hij niet alleen in een adviserende en bemiddelende rol; wanneer een zaak terechtkomt bij de rechtbank of het gerechtshof, bepleit hij deze met verve.

Dylan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een alimentatiespecialist, voor zowel de kinderalimentatie als de partneralimentatie. Hij houdt zich verder bezig met de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en het verdelen van de gemeenschap van goederen. Zijn eerder opgedane ervaring als erfrechtadvocaat komt daarbij goed van pas. Dylan heeft daarnaast altijd oog voor het belang van het kind.

Naast zijn werkzaamheden bij GWM advocaten, geeft Dylan lezingen bij grote organisaties en universiteiten en publiceert hij in vaktijdschriften. Verder is hij bij de KNVB werkzaam als aanklager amateurvoetbal. Vanwege zijn interesse in het voetbal blogt Dylan bovendien regelmatig over juridische ontwikkelingen binnen de voetbalwereld.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Dylan Bertsch heeft de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

• Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Opleiding
Universiteit Leiden, Nederland
– Moot Court pleitwedstrijd cum laude
University of California, Hastings College of the Law

Talen
Nederlands, Engels

Publicaties
– ”De invloed van sociale media op het familierecht”, D.G. Bertsch, december 2015, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP) Inhoud REP nummer 8 – december 2015 .

– “Hoofdverblijf van kinderen na scheiding: zinvol instrument of bron van conflicten?”, D.G. Bertsch en E. Loeb, september 2016, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP), nummer 6 – september 2016.

Dankwoorden van cliënten

“Voor mij ben je goud waard geweest, Dylan. Ik vind dat je het zeer goed hebt gedaan. Ik vond het zeer prettig om met je te werken aan mijn zaak en jouw terugkoppelingen waren fijn. Ik voelde mij begrepen, maar nog belangrijker: je kon kort en bondig weergeven wat van belang was in mijn zaak.”

Alle artikelen van Dylan Bertsch