Dylan Bertsch

Dylan Bertsch

Dylan is een gedreven advocaat en werkzaam in het familierecht. Hij gaat zorgvuldig en resultaatgericht te werk.

Voor zijn cliënten procedeert, adviseert en bemiddelt Dylan. Hij houdt zich bezig met complexe echtscheidingen, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, het verdelen van de gemeenschap van goederen en voornaamswijzigingen. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist in alimentatiezaken, ook buiten de echtscheidingsprocedure om. Dylan heeft daarnaast altijd oog voor het belang van het kind.

Dylan geeft daarnaast lezingen bij grote organisaties en publiceert in vaktijdschriften. Vanwege zijn interesse in het voetbal blogt Dylan regelmatig over juridische ontwikkelingen binnen de voetbalwereld.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht
Erfrecht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Opleiding
Universiteit Leiden, Nederland
– Moot Court pleitwedstrijd cum laude
University of California, Hastings College of the Law

Talen
Nederlands, Engels

Publicaties
– ”De invloed van sociale media op het familierecht”, D.G. Bertsch, december 2015, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP) Inhoud REP nummer 8 – december 2015 .

– “Hoofdverblijf van kinderen na scheiding: zinvol instrument of bron van conflicten?”, D.G. Bertsch en E. Loeb, september 2016, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP), nummer 6 – september 2016.

Dankwoorden van cliënten

“Voor mij ben je goud waard geweest, Dylan. Ik vind dat je het zeer goed hebt gedaan. Ik vond het zeer prettig om met je te werken aan mijn zaak en jouw terugkoppelingen waren fijn. Ik voelde mij begrepen, maar nog belangrijker: je kon kort en bondig weergeven wat van belang was in mijn zaak.”

Alle artikelen van Dylan Bertsch