Dylan Bertsch

Dylan Bertsch

Dylan Bertsch is gespecialiseerd in het familierecht en is een betrokken en gedreven advocaat. Hij gaat zorgvuldig en resultaatgericht te werk. Dat doet hij niet alleen in een adviserende en bemiddelende rol; wanneer een zaak terechtkomt bij de rechtbank of het gerechtshof, bepleit hij deze met verve.

Dylan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een alimentatiespecialist, voor zowel de kinderalimentatie als de partneralimentatie. Hij houdt zich verder bezig met de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden en het verdelen van de gemeenschap van goederen. Zijn eerder opgedane ervaring als erfrechtadvocaat komt daarbij goed van pas. Dylan heeft daarnaast altijd oog voor het belang van het kind.

Dylan is naast advocaat ook mediator. Is het uw wens om gezamenlijk tot afspraken te komen? Wilt u liever tezamen tot oplossingen komen om zodoende een gang naar de rechter te voorkomen? Dan kunt u eveneens bij hem terecht.

Naast zijn werkzaamheden bij GMW advocaten, geeft Dylan lezingen bij grote organisaties en universiteiten en publiceert hij in vaktijdschriften. Verder is hij bij de KNVB werkzaam als aanklager amateurvoetbal. Vanwege zijn interesse in het voetbal blogt Dylan bovendien regelmatig over juridische ontwikkelingen binnen de voetbalwereld.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Dylan Bertsch is aspirant-lid van de vFAS (Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daarnaast heeft hij het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

• Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Opleiding
Universiteit Leiden, Nederland
– Moot Court pleitwedstrijd cum laude
University of California, Hastings College of the Law

Talen
Nederlands, Engels

Nevenactiviteiten
Aanklager amateurvoetbal bij de KNVB

Lidmaatschappen
Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht
Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (aspirant-lid)

Publicaties

– “Netherlands: Family Laws and Regulations 2021”, D.G. Bertsch, M. Groenleer & T.P. Sarneel, International Comparative Legal Guide – augustus 2020.
– “Hoofdverblijf van kinderen na scheiding: zinvol instrument of bron van conflicten?”, D.G. Bertsch en E. Loeb, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP), nummer 6 – september 2016.
– ”De invloed van sociale media op het familierecht”, D.G. Bertsch, Tijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP) nummer 8 – december 2015.

Dankwoorden van cliënten

“Voor mij ben je goud waard geweest, Dylan. Ik vind dat je het zeer goed hebt gedaan. Ik vond het zeer prettig om met je te werken aan mijn zaak en jouw terugkoppelingen waren fijn. Ik voelde mij begrepen, maar nog belangrijker: je kon kort en bondig weergeven wat van belang was in mijn zaak.”

Alle artikelen van Dylan Bertsch