Thijs Sarneel

Thijs Sarneel

Thijs Sarneel is gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht. Hij hanteert een analytische en doelgerichte aanpak en komt snel tot de kern van uw probleem. Met een duidelijke strategie vindt hij passende oplossingen.

In zijn familierechtpraktijk bemiddelt, onderhandelt en procedeert Thijs veelal namens ondernemers en expats (of hun partners). Daarbij ligt het zwaartepunt vaak bij complexe vermogensafwikkelingen, de verdeling van ondernemingen en vastgoed en financiële kwesties. Binnen het erfrecht houdt Thijs zich bezig met de verdeling van nalatenschappen en familiebedrijven, met regelmaat in een internationale context.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Thijs Sarneel is aspirant-lid van de vFAS (Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daarnaast heeft hij het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Erfrecht
Familierecht
Bestuursrecht

Opleiding
Universiteit Leiden
– Moot Court pleitwedstrijd cum laude
Universiteit Utrecht (cum laude)

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Talen
Nederlands, Engels

Dankwoorden van cliënten

“De wijze waarop jij zaken tegen het licht houdt is werkelijk subliem. Ik denk dat mijn hele echtscheiding veel sneller en meer in mijn voordeel afgewikkeld zou zijn geweest wanneer ik je vanaf het begin als raadsman had gehad.” 

Alle artikelen van Thijs Sarneel