GMW advocaten in Den Haag rekent meerdere grote regionale woningcorporaties tot haar cliëntenbestand en voorziet deze belangrijke doelgroep op verschillende niveaus van kennis en juridische bijstand. GMW advocaten heeft ruime ervaring met het bijstaan van woningcorporaties bij het aangaan en de beëindiging van huurovereenkomsten, overlastproblematiek, gebreken aan het gehuurde, medehuur, onderhuur, hennepteelt, kraken, huurprijs- en serviceperikelen, aansprakelijkheden, et cetera. Eveneens behoort de bijstand bij renovatieprojecten tot de expertise van GMW advocaten. Ook op overstijgend niveau staat GMW advocaten woningcorporaties met raad en daad bij. Wij adviseren en procederen bijvoorbeeld inzake de verhuurdersheffing, de Europaregeling, het scheiden van wonen en zorg, de Warmtewet en huurprijsaanpassingen nieuwe stijl. Voorts behoort ook het toetsen of opstellen van contracten en algemene voorwaarden tot de dienstverlening. GMW advocaten bedient woningcorporaties niet alleen op het gebied van woonruimte, maar tevens op het gebied van bedrijfs- en maatschappelijk onroerend goed.

Opleidingen

Naast de juridische bijstand verzorgt GMW advocaten ook opleidingen voor woningcorporaties. Dit varieert van een actualiteitencursus huurrecht tot de specifieke behandeling van een bepaald onderwerp. Maatwerk staat daarbij voorop. GMW advocaten volgt alle ontwikkelingen binnen de woningcorporatiesector op de voet en kan daardoor direct inspelen op de veranderende markt. Wij voelen ons partner van de woningcorporatiesector en cliënten mogen dan ook rekenen op een  pro-actieve dienstverlening. Daarbij geldt ook nog eens een aantrekkelijk tarief.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u direct een zaak voorleggen? Ga dan naar onze Woningcorporatie Desk of bel ons meteen op 070-3615048.