Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies van een arbeidsrechtspecialist?

Wanneer is een maaltijdbezorger een werknemer en wanneer een zzp’er? Wanneer krijg je als werkgever de transitievergoeding bij ontslag van de langdurig arbeidsongeschikte werknemer gecompenseerd? En welke sancties mogen worden opgelegd aan een werknemer die grensoverschrijdend gedrag vertoond?

Dit zijn voorbeelden van actuele, arbeidsrechtelijke vraagstukken die ook in uw organisatie kunnen spelen. Speelt bij u een kwestie op het werk waarin u juridisch advies kunt gebruiken? Te midden van alle Ambassades in hartje Den Haag staan de arbeidsrechtadvocaten van GMW advocaten zowel in het Nederlands, Engels, als Turks voor u klaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons doel is altijd een oplossing te vinden voor het probleem waar u tegenaan loopt. Dat kan door het geven van advies op de achtergrond, maar ook door bemiddeling, onderhandeling, en waar het moet door te procederen bij de rechtbank. Is expertise nodig buiten ons vakgebied? Wij beschikken over een groot netwerk van deskundigen zoals notarissen, fiscalisten en taxateurs, maar ook bijvoorbeeld vakgenoten in het buitenland.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omvat alle regels in de verhouding tussen werkgever en werknemers. Als een werknemer zich contractueel verbindt om werkzaamheden te verrichten onder gezag van de werkgever tegen een beloning, dan is er sprake van een arbeidsovereenkomst. Een arbeidsovereenkomst kan ook mondeling tot stand komen, maar de wet verplicht de werkgever om schriftelijk bepaalde gegevens aan de werknemer te bevestigen. Zo moet de werknemer weten of hij voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst treedt.

Het arbeidsrecht is constant in ontwikkeling. Zo is in de afgelopen twintig jaar het arbeidsrecht al vijf keer drastisch omgegooid. De advocaten van GMW advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag uw organisatie conform de huidige regels te houden.

Over ons

Onze arbeidsrecht advocaten adviseren en procederen op het gebied van arbeidsgeschillen, medezeggenschap, individuele of collectieve ontslagen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, pensioen, en meer. Ook helpen wij u graag bij het opstellen of controleren van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en vaststellingsovereenkomsten.

Onze arbeidsrechtadvocaten gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Manier van contact
Contact

Een echte levensredder

"Godelijn, je bent een echte levensredder :) echt waar :) Ik heb net een heel goed gesprek gehad met Wouter en ga nu met Glenn verder :) Moge deze extreem goede karma van jou nog royaler en sneller bij je terugkomen :)"

Online review

Arbeidsrecht

5

Zeer professioneel kantoor met deskundig advocaten

“Ik ontving juridisch advies van GMW advocaten in een geval van beëindiging van het dienstverband / geschil. De heer Vermeulen van GMW was meteen mijn hulp. De advocaat gaf altijd snelle en juiste antwoorden op al mijn vragen, zelfs in het weekend. Ik zou het samenvatten als een zeer professioneel kantoor met deskundige advocaten. Hoewel de zaak het Hof niet bereikte, is er een onderlinge regeling bereikt.”

Online review

Arbeidsrecht

5

Correct en accuraat advies

“Ik raad GMW advocaten ten zeerste aan, die mij op professionele wijze hebben begeleid tijdens het doorlopen van een aantal problemen met een arbeidsovereenkomst, door correct en accuraat advies te geven.”

Online review

Arbeidsrecht

5

“Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen”

“In de loop der jaren heeft GMW advocaten ons bedrijf voorzien van hoogwaardige oplossingen en advies in nationale en internationale zaken. Hun experts behandelen onze juridische zaken grondig en snel en hun doel is altijd geweest om te helpen bij het oplossen van onze juridische problemen, met de focus op onze organisatie.” “GMW advocaten adviseert ons in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procesvoering en aansprakelijkheid. Naar mijn mening moet een advocatenkantoor over expertise en ervaring beschikken om het werk te kunnen doen en GMW-advocaten heeft dat in de loop der jaren bewezen. Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen op hun expertise en weten dat zij de waarden van de onderneming zullen beschermen.” – Edith Koevoets, Crocs Europe

Online review

Arbeidsrecht

5

Misschien vindt u dit ook interessant

Belemmeringsverbod en zzp’ers

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

Lees meer over
Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

Lees meer over
Het nieuwe studiekostenbeding

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer

Lees meer over

14 maart 2023

Kleine hartjes, grote gevolgen

Sinds de MeToo beweging in 2017 is het aantal gerechtelijke uitspraken waarin seksueel overschrijdend gedrag het onderwerp is exponentieel gestegen.

Lees meer

Lees meer over

7 maart 2023

Werken waar je wilt in 2023?!

De coronatijd ligt al weer even achter ons. Een tijd waarin thuis of elders dan op de werkplek werken, meer dan gebruikelijk was en werd.

Lees meer

Lees meer over

24 januari 2023

Aanpassen klokkenluidersregeling aan nieuwe wet

Aanpassen klokkenluidersregeling aan nieuwe wet; werkgevers zullen interne meldprocedures voor klokkenluiders moeten aanpassen. En klokkenluidende werknemers krijgen meer bescherming tegen arbeidsrechtelijke maatregelen.

Lees meer

Lees meer over

5 januari 2023

Dagdieverij

Sinds de coronapandemie werken we massaal thuis en, tegen de verwachting van sommige arbeidsmarkdeskundigen in, lijkt in deze trend geen verandering te zitten. Niet gek want voor zowel werkgevers als werknemers kan thuiswerken voordelen hebben.

Lees meer

Lees meer over

27 december 2022

Een verstoorde arbeidsverhouding

Het komt in de beste organisaties voor: een medewerker en een leidinggevende die niet met elkaar door één deur kunnen. De span­ningen op de werkvloer lopen dan al snel op, waarbij de werksfeer binnen de afde­ling negatief wordt beïnvloed.

Lees meer

Lees meer over

13 december 2022

Ontslag bij reorganisatie

Het nieuws staat er - na een relatief rustige periode - weer vol van: reorganisaties en herstructureringen. Bedrijven als Philips, Intel, Twitter en Facebook die aankondigen een deel van hun werknemers te laten gaan.

Lees meer

Lees meer over