Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies van een arbeidsrechtspecialist?

Wanneer is een maaltijdbezorger een werknemer en wanneer een zzp’er? Wanneer krijg je als werkgever de transitievergoeding bij ontslag van de langdurig arbeidsongeschikte werknemer gecompenseerd? En welke sancties mogen worden opgelegd aan een werknemer die grensoverschrijdend gedrag vertoond?

Dit zijn voorbeelden van actuele, arbeidsrechtelijke vraagstukken die ook in uw organisatie kunnen spelen. Speelt bij u een kwestie op het werk waarin u juridisch advies kunt gebruiken? Te midden van alle Ambassades in hartje Den Haag staan de arbeidsrechtadvocaten van GMW advocaten zowel in het Nederlands, Engels, als Turks voor u klaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons doel is altijd een oplossing te vinden voor het probleem waar u tegenaan loopt. Dat kan door het geven van advies op de achtergrond, maar ook door bemiddeling, onderhandeling, en waar het moet door te procederen bij de rechtbank. Is expertise nodig buiten ons vakgebied? Wij beschikken over een groot netwerk van deskundigen zoals notarissen, fiscalisten en taxateurs, maar ook bijvoorbeeld vakgenoten in het buitenland.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omvat alle regels in de verhouding tussen werkgever en werknemers. Als een werknemer zich contractueel verbindt om werkzaamheden te verrichten onder gezag van de werkgever tegen een beloning, dan is er sprake van een arbeidsovereenkomst. Een arbeidsovereenkomst kan ook mondeling tot stand komen, maar de wet verplicht de werkgever om schriftelijk bepaalde gegevens aan de werknemer te bevestigen. Zo moet de werknemer weten of hij voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst treedt.

Het arbeidsrecht is constant in ontwikkeling. Zo is in de afgelopen twintig jaar het arbeidsrecht al vijf keer drastisch omgegooid. De advocaten van GMW advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag uw organisatie conform de huidige regels te houden.

Over ons

Onze arbeidsrecht advocaten adviseren en procederen op het gebied van arbeidsgeschillen, medezeggenschap, individuele of collectieve ontslagen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, pensioen, en meer. Ook helpen wij u graag bij het opstellen of controleren van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en vaststellingsovereenkomsten.

Onze arbeidsrechtadvocaten gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Een echte levensredder

"Godelijn, je bent een echte levensredder :) echt waar :) Ik heb net een heel goed gesprek gehad met Wouter en ga nu met Glenn verder :) Moge deze extreem goede karma van jou nog royaler en sneller bij je terugkomen :)"

Online review

Arbeidsrecht

5

Zeer professioneel kantoor met deskundig advocaten

“Ik ontving juridisch advies van GMW advocaten in een geval van beëindiging van het dienstverband / geschil. De heer Vermeulen van GMW was meteen mijn hulp. De advocaat gaf altijd snelle en juiste antwoorden op al mijn vragen, zelfs in het weekend. Ik zou het samenvatten als een zeer professioneel kantoor met deskundige advocaten. Hoewel de zaak het Hof niet bereikte, is er een onderlinge regeling bereikt.”

Online review

Arbeidsrecht

5

Correct en accuraat advies

“Ik raad GMW advocaten ten zeerste aan, die mij op professionele wijze hebben begeleid tijdens het doorlopen van een aantal problemen met een arbeidsovereenkomst, door correct en accuraat advies te geven.”

Online review

Arbeidsrecht

5

“Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen”

“In de loop der jaren heeft GMW advocaten ons bedrijf voorzien van hoogwaardige oplossingen en advies in nationale en internationale zaken. Hun experts behandelen onze juridische zaken grondig en snel en hun doel is altijd geweest om te helpen bij het oplossen van onze juridische problemen, met de focus op onze organisatie.” “GMW advocaten adviseert ons in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procesvoering en aansprakelijkheid. Naar mijn mening moet een advocatenkantoor over expertise en ervaring beschikken om het werk te kunnen doen en GMW-advocaten heeft dat in de loop der jaren bewezen. Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen op hun expertise en weten dat zij de waarden van de onderneming zullen beschermen.” – Edith Koevoets, Crocs Europe

Online review

Arbeidsrecht

5

Misschien vindt u dit ook interessant

Dienstverbanden beëindigen wegens reorganisatie

14 november 2023

Dienstverbanden beëindigen wegens reorganisatie

U heeft een eigen bedrijf en tot 50 medewerkers in dienst. Vanwege bedrijfseconomische redenen moet u helaas reorganiseren en afscheid nemen van een aantal medewerkers.

Lees meer

Lees meer over
Controverse over concurrentiebeding

19 oktober 2023

Controverse over concurrentiebeding

Het concurrentiebeding is geen rustig bezit. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, zien wij in de praktijk veel conflicten en procedures over het concurrentiebeding.

Lees meer

Lees meer over
Loon opschorten of stopzetten

12 oktober 2023

Loon opschorten of stopzetten?

In geval van arbeidsongeschiktheid heeft een werknemer 104 weken recht op loondoorbetaling. In die periode hebben de werkgever en werknemer re-integratieverplichtingen.

Lees meer

Lees meer over
Finale kwijting en pensioenschade

3 oktober 2023

Finale kwijting en pensioenschade

Het komt regelmatig voor dat een arbeidsovereenkomst wordt beëindigd door middel van het sluiten van een vaststellingsovereenkomst door werkgever en werknemer.

Lees meer

Lees meer over
Pensioenontslag

26 september 2023

Pensioenontslag

In Nederland komt aan de werknemer een grote mate van ontslagbescherming toe. Een uitzondering op de ontslagbescherming geldt voor de werknemer die de pensioenleeftijd bereikt heeft.

Lees meer

Lees meer over
Ontslag met een fiks prijskaartje

10 augustus 2023

Ontslag met een fiks prijskaartje

In de wet staan verschillende ontslaggronden opgesomd. Een werkgever kan de arbeidsovereenkomst opzeggen als één van deze gronden, of een combinatie ervan, aanwezig is. Bovendien moet duidelijk zijn dat de werknemer niet kan worden herplaatst binnen de organisatie. Eén van de ontslaggronden uit de wet is de verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

Lees meer over
Ontslag op staande voet de ontslagbrief

20 juli 2023

Ontslag op staande voet: de ontslagbrief

Kort voor de zomervakantie heeft de Hoge Raad twee uitspraken gedaan over ontslag op staande voet. Het gaat om de mededelingseis van de dringende reden in de ontslagbrief en over het vorderen van een vergoeding van de op staande voet ontslagen werknemer.

Lees meer

Lees meer over
Schending wederindiensttredingsvoorwaarde

13 juni 2023

Schending wederindiensttredingsvoorwaarde: wat kost dat?

Menig werkgever in Nederland is zich ervan bewust dat het uitrollen van een reorganisatie, waarbij gedwongen ontslagen vallen, gebonden is aan de nodige regels.

Lees meer

Lees meer over
Belemmeringsverbod en zzp’ers

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

Lees meer over