Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies van een arbeidsrechtspecialist?

Wanneer is een maaltijdbezorger een werknemer en wanneer een zzp’er? Wanneer krijg je als werkgever de transitievergoeding bij ontslag van de langdurig arbeidsongeschikte werknemer gecompenseerd? En welke sancties mogen worden opgelegd aan een werknemer die grensoverschrijdend gedrag vertoond?

Dit zijn voorbeelden van actuele, arbeidsrechtelijke vraagstukken die ook in uw organisatie kunnen spelen. Speelt bij u een kwestie op het werk waarin u juridisch advies kunt gebruiken? Te midden van alle Ambassades in hartje Den Haag staan de arbeidsrechtadvocaten van GMW advocaten zowel in het Nederlands, Engels, als Turks voor u klaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons doel is altijd een oplossing te vinden voor het probleem waar u tegenaan loopt. Dat kan door het geven van advies op de achtergrond, maar ook door bemiddeling, onderhandeling, en waar het moet door te procederen bij de rechtbank. Is expertise nodig buiten ons vakgebied? Wij beschikken over een groot netwerk van deskundigen zoals notarissen, fiscalisten en taxateurs, maar ook bijvoorbeeld vakgenoten in het buitenland.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omvat alle regels in de verhouding tussen werkgever en werknemers. Als een werknemer zich contractueel verbindt om werkzaamheden te verrichten onder gezag van de werkgever tegen een beloning, dan is er sprake van een arbeidsovereenkomst. Een arbeidsovereenkomst kan ook mondeling tot stand komen, maar de wet verplicht de werkgever om schriftelijk bepaalde gegevens aan de werknemer te bevestigen. Zo moet de werknemer weten of hij voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst treedt.

Het arbeidsrecht is constant in ontwikkeling. Zo is in de afgelopen twintig jaar het arbeidsrecht al vijf keer drastisch omgegooid. De advocaten van GMW advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag uw organisatie conform de huidige regels te houden.

Over ons

Onze arbeidsrecht advocaten adviseren en procederen op het gebied van arbeidsgeschillen, medezeggenschap, individuele of collectieve ontslagen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, pensioen, en meer. Ook helpen wij u graag bij het opstellen of controleren van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en vaststellingsovereenkomsten.

Onze arbeidsrechtadvocaten gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

Wilt u deskundig advies? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een echte levensredder

"Godelijn, je bent een echte levensredder :) echt waar :) Ik heb net een heel goed gesprek gehad met Wouter en ga nu met Glenn verder :) Moge deze extreem goede karma van jou nog royaler en sneller bij je terugkomen :)"

Online review

Arbeidsrecht

5

Zeer professioneel kantoor met deskundig advocaten

“Ik ontving juridisch advies van GMW advocaten in een geval van beëindiging van het dienstverband / geschil. De heer Vermeulen van GMW was meteen mijn hulp. De advocaat gaf altijd snelle en juiste antwoorden op al mijn vragen, zelfs in het weekend. Ik zou het samenvatten als een zeer professioneel kantoor met deskundige advocaten. Hoewel de zaak het Hof niet bereikte, is er een onderlinge regeling bereikt.”

Online review

Arbeidsrecht

5

Correct en accuraat advies

“Ik raad GMW advocaten ten zeerste aan, die mij op professionele wijze hebben begeleid tijdens het doorlopen van een aantal problemen met een arbeidsovereenkomst, door correct en accuraat advies te geven.”

Online review

Arbeidsrecht

5

“Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen”

“In de loop der jaren heeft GMW advocaten ons bedrijf voorzien van hoogwaardige oplossingen en advies in nationale en internationale zaken. Hun experts behandelen onze juridische zaken grondig en snel en hun doel is altijd geweest om te helpen bij het oplossen van onze juridische problemen, met de focus op onze organisatie.” “GMW advocaten adviseert ons in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procesvoering en aansprakelijkheid. Naar mijn mening moet een advocatenkantoor over expertise en ervaring beschikken om het werk te kunnen doen en GMW-advocaten heeft dat in de loop der jaren bewezen. Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen op hun expertise en weten dat zij de waarden van de onderneming zullen beschermen.” – Edith Koevoets, Crocs Europe

Online review

Arbeidsrecht

5

Misschien vindt u dit ook interessant

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer

Lees meer over
Ik wil mijn werknemer ontslaan, waar moet ik op letten

25 april 2024

Ik wil mijn werknemer ontslaan: waar moet ik op letten?

Ontslag van een werknemer is op grond van het Nederlandse arbeidsrecht niet zomaar toegestaan.

Lees meer

Lees meer over
Arbeidsconflict praktische tips voor werkgevers

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer

Lees meer over
Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

Lees meer over
Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer

Lees meer over
Bonus een gunst of een recht

4 april 2024

Bonus: een gunst of een recht?

In de arbeidsovereenkomst of bonusrege­ling staat vaak opgenomen dat de werkge­ver bepaalt of een werknemer recht heeft op een bonus. Dit wordt ook wel de ‘discretionaire bevoegdheid’ genoemd. Hoe vrij is de werkgever om een bonus al dan niet uit te betalen? En kan er voor een werknemer een recht op een bonus ontstaan?

Lees meer

Lees meer over
Opgelet nieuwe ontwikkeling in arbeidsrechtelijke rechtsbescherming

26 maart 2024

Opgelet: nieuwe ontwikkeling in arbeidsrechtelijke rechtsbescherming

Veel arbeidsrechtelijke regels komen uit Europa. Voor de toepassing en afdwingbaarheid daarvan, moeten werkgevers en werknemers dus óók kijken naar ‘Europa'.

Lees meer

Lees meer over
Gevolgen wetsvoorstel voor bestaande concurrentiebedingen

8 maart 2024

Gevolgen wetsvoorstel voor bestaande concurrentiebedingen

De Minister van Sociale Zaken wil een einde maken aan het automatisme waarmee werkgevers een concurrentiebeding in een arbeidsovereenkomst opnemen.

Lees meer

Lees meer over
Overeenkomst NIWO en GMW Advocaten en De Clercq Advocaten Notariaat

7 maart 2024

Overeenkomst NIWO en GMW Advocaten en De Clercq Advocaten Notariaat

Op 19 oktober 2021 is de Wet implementatie EETS-richtlijn van kracht geworden. EETS betekent European Electronic Toll Service (Europese elektronische tolheffingsdienst).

Lees meer

Lees meer over